De stralende kracht van bewustzijn.

Kwaliteit

Als je kiest voor therapie, begeleiding of coaching je graag zeker weten dat je terechtkomt bij een therapeut/begeleider die zijn of haar vak verstaat. Niet alle begeleiders hebben een gedegen vakopleiding achter de rug of zijn verbonden aan erkende beroepsverenigingen. Verzeker jezelf ervan dat je kiest voor kwaliteit!

Geregistreerd lid BvZB

Ik ben als begeleider/coach professioneel opgeleid aan de school voor Zijnsoriëntatie, waar ik een zes jarige post-academische opleiding volde. Sindsdien ben ik als geregistreerd Zijnsgeoriënteerd begeleider/coach aangesloten bij de Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde Begeleiders (BvZB). De beroepsverenging hanteert kwaliteitscriteria, nascholingseisen en een klachtenreglement waar ik als geregistreerd begeleider aan voldoe.

 

 

 

Geregistreerde leden zijn te herkennen aan bovenstaand keurmerk. Als geregistreerd lid ben ik gehouden aan de beroepscode en het beroepsprofiel van de BvZB. Om mijzelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen volg ik supervisie, diverse nascholingen en retraites.

Reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, maar trackbacks en pingbacks zijn open.