Soms is een stap vooruit doen alleen te bereiken door even stil te staan. 

Aanmelden

Individuele begeleiding / relatiebegeleiding / individuele meditatietrainingen

Via de mail of per telefoon kun je jezelf aanmelden bij de Zijnspraktijk voor een individueel of relatietraject. We plannen dan direct een afspraak voor een intake- of een kennismakingsgesprek. Wanneer je jezelf per mail aanmeldt: geef dan graag je naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres door. 

Groepsaanbod

Je kunt jezelf per mail of telefonisch aanmelden voor het groepsaanbod. Geef dan ook graag je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres door. En vermeld voor welke cursus of workshop je jezelf aanmeld. Je ontvangt vervolgens van mij een bevestiging met meer informatie en de factuur. 

Voor werkgevers

Speciaal voor professionals heeft de Zijnspraktijk de 2-daagse training ‘Meesterschap in Communicatie‘ ontwikkeld. Inschrijving daarvoor verloopt per mail. Het is eveneens mogelijk dat deze training speciaal aangepast wordt op uw medewerkers, desgewenst op uw locatie. Neem daarvoor contact op met Mariska Denayère. 

Daarnaast biedt de Zijnspraktijk graag trajecten op maat voor u en uw medewerkers. Dit kan individuele coaching zijn evenals teamcoaching. Neem contact op met Mariska Denayère voor de mogelijkheden. 

 

Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden

Reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, maar trackbacks en pingbacks zijn open.