De reis is het doel, niet de bestemming.

Routebeschrijving

Adres

de Zijnspraktijk
Riesenberg 51
3825 GD Amersfoort
(bij rotonde 5, nabij Park van de Tijden)

 

Reizen met Openbaar Vervoer 

Vathorst heeft een eigen station. Vanaf daar kun je Stadsbus 3 nemen (richting Station NS Amersfoort) en uitstappen bij halte Riesenberg. De reistijd met de bus is 5 minuten. Vanaf de rotonde loop je de Riesenberg in en volg je de weg tot aan de groene huizen. De Zijnspraktijk is gevestigd op nummer 51.

De Zijnspraktijk is vanaf Station Vathorst ook lopend te bereiken; een fijne wandeltocht van zo’n 20 – 25 minuten.  

Via de A1 

Vanaf de snelweg A1 neem je afslag Amersfoort Noord (13). Je volgt de afslag richting Vathorst (Valutaboulevard) en rijdt de wijk Vathorst binnen. Aan het einde van deze weg sla je linksaf (Bergenboulevard). Bij de vierde rotonde (nummer 5 volgens de bewegwijzering) ga je rechtsaf; dit is de Riesenberg. De Zijnspraktijk is gevestigd op nummer 51.

Via de A28 

Neem op de A28 afslag 8a richting Amersfoort-Vathorst en vervolg richting Vathorst over de paralelweg naast de snelweg. Aan het eind van deze weg (T-spliting) sla je rechtsaf (de Boerderijboulevard). Vervolg deze rondweg naar de Laakboulevard, ga bij alle rotondes rechtdoor. Bij rotonde nummer 5 ga je linksaf (driekwart); dit is de Riesenberg. De Zijnspraktijk is gevestigd op nummer 51.

De Zijnspraktijk op de kaart


Grotere kaart weergeven

Reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, maar trackbacks en pingbacks zijn open.