Binnen de perken zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten.
[J.A. Deelder]

Trainingen en workshops

Het werk in groepen vind ik heel belangrijk. Voor mensen die geïnspireerd willen leven en werken, is het vaak enorm ondersteunend dit samen met anderen te doen die ook voor inspiratie kiezen. Het werkt motiverend en stimulerend naar elkaar en je krijgt volop de gelegenheid om te leren van elkaar. Bovendien zie je bij anderen vaak haarscherp hoe zij ‘gevangen’ zitten in hun gewoontepatronen; een prachtige spiegel voor jezelf. Ook de lichtheid van het leven kan vaak sneller gaan stralen in een groep en werkt aanstekelijk voor jouw eigen straling.

De komende maanden bied ik de volgende cursussen/workshops aan:

  • Zijn in Aandacht – Basiscursus meditatie & lichaamswerk; wekelijkse cursus op dinsdagavond en/of vrijdagochtend. Nieuwe groepen vanaf januari 2014.
  • De Rijkdom van Zijn – Vervolgcursus meditatie; om de week op vrijdagavond. Een cursus bestaat uit een cyclus van 8 bijeenkomsten. Aan het eind start een nieuwe cyclus met andere thema’s, zodat je je meditatiebeoefening doorgaand kunt training. Nieuwe cyclus vanaf januari 2014. 
  • Inspiratiegroep – Geïnspireerd leven en werken in de praktijk; een cursus van acht donderdagavonden en één zaterdag (hele dag). Start vanaf januari 2014.
  • Meesterschap in communicatie – Tweedaagse residentiële workshop voor professionals, van donderdag 12 t/m vrijdag 13 december 2013 in de regio Utrecht, voor managers & communicatieprofessionals.
 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
 

Meditatiecursussen: Zijn in Aandacht & De Rijkdom van Zijn

Klik hier voor meer info over de basistraining en de vervolgtraining meditatie.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Inspiratiegroep

Geïnspireerd leven en werken in de praktijk (8 donderdagavonden en 1 zaterdag)

De vrijheid, openheid en rijkdom van Zijn leer je kennen via meditatie. Maar hoe kun je deze vrijheid en openheid leven in je dagelijks leven? Daarvoor is het nodig dat je zicht krijgt op je gevoelens, je emoties, je aannames. Welke uitdagingen kom jij in je leven tegen? Welke gevoelens en emoties zorgen ervoor dat je je niet zo vrij en open voelt? In de inspiratiegroep leer je omgaan met deze gevoelige kant van jezelf. Je ontdekt jouw wijsheid, jouw heelheid en hoe je op basis daarvan vorm kunt geven aan jouw dagelijks leven. 

In de inspiratiegroep ligt het accent op jouw ontwikkeling als mens. Je leert hoe je vanuit je dagelijks zelf functioneert én hoe je vanuit je Spirit vorm kunt geven aan je leven. Daarbij onderzoeken we ook de functies van de psyche (inclusief je patronen) en leer je om op een nieuwe manier met je gevoelens en emoties om te gaan, zoals boosheid, angst, verdriet en verlangens. Je raakt geïnspireert om op een nieuwe manier in relatie te zijn met jezelf en met de wereld om je heen.  

Praktische informatie

Data: (donderdagavonden) 23 januari, 6, 13 en 27 februari, [(zaterdag) 8 maart], 20 maart, 3 en 17 april, 1 mei
Tijd: donderdagen van 19.30 tot 21.30 uur; zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: de Zijnspraktijk, Riesenberg 51, Vathorst
Prijs: € 225,-
Neem voor aanmeldingen of meer informatie contact met mij op.

Download hier de flyer.

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Meesterschap in Communicatie

Tweedaagse residentiële workshop voor managers en communicatieprofessionals.

Heldere en authentieke communicatie… dat valt lang niet altijd mee. Communicatie is echt een kunst. Er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden! Voor je het weet verlies je jezelf in de missie, visie of strategie. Of je houdt teveel vast aan jouw eigen overtuigingen (of die van de organisatie) en verliest daarmee de relatie met de interne en/of externe omgeving uit het oog. In deze workshop ontdek je hoe je jouw innerlijke wijsheid kunt aanspreken als bron voor krachtige communicatie. Zo wordt jouw manier van Zijn in de communicatie authentiek en helder – met oog voor alle (relationele) aspecten.

Praktische informatie

Voor managers en communicatieprofessionals
Data: van donderdag 12 december 10.00 uur t/m vrijdag 13 december 16.00 uur (inclusief avondprogramma + overnachting)
Locatie: regio Utrecht
Prijs: € 445,- (excl. BTW, exclusief locatiekosten)
Early bird: meld je aan vóór 21 januari 2013 en je betaalt € 395,- (ecxl. BTW, exclusief locatiekosten)
Neem voor aanmeldingen of meer informatie contact met mij op.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, maar trackbacks en pingbacks zijn open.