Rijkdom is precies te vinden op de plek waar je bent.

Begeleiding/coaching

In de Zijnspraktijk in Vathorst (Amersfoort) kun je terecht voor individuele begeleiding. Je kunt kiezen voor begeleiding wanneer je bepaalde problemen in je leven tegenkomt, bijvoorbeeld in je persoonlijk leven, in je relatie(s) of op het werk. Misschien zit je niet zo lekker in je vel, of zou je willen dat de dingen anders waren. Je kunt ook in begeleiding gaan wanneer je jezelf verder wilt ontwikkelen om zodoende al jouw kwaliteiten en talenten te leven, of om meer diepgang te ervaren in jouw leven. 

Eén ding is zeker: in de begeleiding sta jij centraal. Wat wil jij? Waar loop jij tegenaan? Wat drijft jou? Welke beperkingen kom jij tegen? Wat is de koers van jou leven? En wie ben jij als je helemaal vrij bent? In de begeleiding ontdek je onder meer hoe jij als stuurman/stuurvrouw zelf vorm en richting kunt geven aan jouw leven. 

 

Verloop van het begeleidingstraject

Individuele begeleiding vindt altijd plaats op afspraak. Als je wilt, kan er eerst een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek plaatsvinden, waarin je kunt ontdekken of de Zijnsgeoriënteerde visie bij jou past en of het tussen ons ‘klikt’.

Wanneer je met een begeleidingstraject wilt starten, volgt eerst een intake-gesprek. Dit gesprek is bedoeld om verder inzicht te krijgen in jouw vragen en doelstellingen. Door dit intakegesprek krijg ik ook inzicht in jouw geschiedenis en jouw huidige leefsituatie. Dit intakegesprek is voor mij ook een moment om te bepalen welk begeleidingstraject voor jou op dit moment het meest passend is.

Na de intake kun je besluiten of je het begeleidingstraject wilt starten en plannen we een aantal vervolgafspraken voor Zijnsgeoriënteerde begeleiding. Na vijf sessie vindt er in de regel een evualatie plaats en besluiten we of en hoe het traject voortgezet wordt.

In de begeleiding maak ik gebruik van verschillende werkvormen: gesprek, oefeningen (psychologisch, Zijnsgeoriënteerd) bewustzijnstraining, meditatie, visualisatie en lichaamswerk.

 

Praktische gegevens

Een individuele sessie duurt circa 75 minuten.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek: gratis
Intakegesprek particulieren: € 70,-
Individuele begeleiding particulieren: € 70,-

Cliënten met minimum inkomsten komen na overleg in aanmerking voor een aangepast tarief.

Voor trajecten die vergoed worden door werkgevers/bedrijven geldt een apart tarief. Neem hiervoor contact op met Mariska Denayère. 

 

Reactiemogelijkheid is uitgeschakeld, maar trackbacks en pingbacks zijn open.